Projecte: Generem energia

Projecte: Generem energia

Amb els alumnes de 2n d’ESO hem estat les últimes tres setmanes realitzant un interessant projecte interdisciplinari focalitzat a la generació d’energia. S’ha treballat des de 4 assignatures diferents (Matemàtiques, Lengua Castellana, Tecnologia i Física i Química) per tal de donar forma i vida a un projecte realista i engrescador on havíem d’aconseguir generar electricitat. Mireu els videos per veure que ho hem aconseguit!… i de pas, hem entès molt millor el que hi ha darrera d’una forma d’energia omnipresent al nostre dia a dia.

No ha estat fàcil, ja que hem hagut de posar-nos d’acord i treballar de valent. També hem tingut temps però, de gaudir visitant la central nuclear d’Ascó o creant i provant la nostra pròpia maqueta de central hidroelèctrica.

No us perdeu algunes imatges del que ha estat l’experiència:

https://drive.google.com/open?id=1RAOwb4sc9wH9f3FMYBnZbCgRcxmbKf1r

Si voleu més detalls de com s’ha treballat, podeu consultar la web del projecte al següent enllaç (necessari entrar havent iniciat sessió amb un compte del domini @santjosepfranciscanes.es):

https://sites.google.com/santjosepfranciscanes.es/generem-energia/inici

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *