Els alumnes de 4t d'ESO a Barcelona

Els alumnes de 4t d'ESO a Barcelona

Els passat 1 de Març, els alumnes de 4t d’ESO vam anar d’excursió a Barcelona.

Ens va semblar una sortida molt divertida! Teniem una llarga llista amb molts monuments i edificis emblemàtics del centre de la ciutat que havíem de visitar per el nostre compte i on ens havíem de fer fotografies per grups. Ens vam orientar amb el Google Maps i demanant informació quan no ens en sortíem. Podíem fer-ho al nostre ritme i aturar-nos als llocs que ens cridaven l’atenció. Ens varem sentir més grans i lliures.

A més a més de descobrir nous racons de la ciutat, vam poder gaudir de la possibilitat de fer una sortida diferent. Tots varem trobar tots els indrets i varem arribar amb temps de sobres al punt de trobada, així que els professors ens van felicitar!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *