Acutalitació calendari escolar

Acutalitació calendari escolar

Comunicat del Consell Escolar Municipal:

“Al mes de juny, el Consell Escolar Municipal va proposar 4 dies de lliure disposició pel curs 2021-2022: 3 dies que estableix l’odre com a norma general més un altre dia que correspon al festiu local que tradicionalment cau en període no lectiu (27 de juliol).

Al mes d’agost, el Ple Municipal va aprovar, com a segon festiu local l’endemà del dia de Les Santes (28 de juliol).

Així doncs, com que aquest festiu local també cau en període no lectiu, el Consell Escolar Municipal, reunit el passat 10 de novembre de 2021, va proposar un altre dia de lliure disposició (2 de maig) pel curs 2021-2022 que es suma als dies proposats al mes de juny.”

Aquí teniu el nou calendari escolar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *