Targetes menjador

El Departament d’Educació ens ha comunicat, en data 25 de juliol, que les targetes prepagament per garantir l’alimentació als infants i joves durant el període de confinament, des del març fins al 19 de juny, deixaran d’estar actives el proper 31 de juliol.
 
Cal exhaurir el saldo de la targeta abans del 31 de juliol, totes les targetes moneder quedaran buidades de saldo a partir d’aquella data. 
 
Per altra banda, ÉS OBLIGATORI  que les famílies guardin la targeta moneder i la retornin al setembre en un sobre tancat amb el nom del/s fill/s a la part exterior del sobre. Quan tinguem els punts de recollida establerts es comunicaran al web www.ccmaresme.cat 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *