2n de Primària visita als alumnes de 1r. d'ESO!

2n de Primària visita als alumnes de 1r. d'ESO!

Aquesta setmana els alumnes de 2n de primària han anat a veure als alumnes de 1r. de l’ESO amb motiu del projecte, ja que ells han començat fa dues setmanetes a treballar la Prehistòria.

Com que la classe dels taurons i cavallets de mar van fer el mateix tema han volgut interactuar amb ells, fent-los una visita; d’aquesta manera veuen tot el que estan fent ells, ja que són més grans i han pogut aprofunditzar moltíssim en aquesta època…

Ha sigut una experiència fantàstica perquè els van explicar coses noves i molt interessants per a ells com per exemple com van elaborar les seves eines súper autèntiques amb pals de veritat, pedres i cordes, o com van fer el photocall tan divertit per als més petits!

El més al·lucinant és que els alumnes de 1r. d’ESO els han invitat personalment a veure una petita representació al teatre de l’escola sobre la vida dels nòmades que ells mateixos faran com a cloenda de final de projecte! Sense dubte la classe dels taurons i dels cavallets de mar estan desitjant que arribi aquell dia per poder disfrutar i veure tot el que han après ells mateixos i aprendre moltes altres coses més!

Aquí us deixem una mostra del que va ser aquell dia!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *