Robocat 2019, campions de Barcelona!

Robocat 2019, campions de Barcelona!

 

Aquest dissabte 27 d’abril, els alumnes de 4t d’ESO de l’assignatura optativa de Tecnologia, estaven convocats a la competició de la Robocat 2019 Edició Barcelona a la St. Peter s School de Barcelona.

El nostre col·legi va presentar finalment 5 equips a la competició. En aquesta convocatòria es presentaven 24 equips en la categoria Sènior en la qual competíem. Col·legis com la Salle, Sant Gervasi, St Peters School, pertanyents a la pròpia ciutat o vinguts des de diferents llocs de la província.

En aquesta edició, la quarta, s’havien duplicat el nombre de participants, arribant a un total de 95 equips de tot Barcelona en les diferents categories donat el prestigi de la competició.

Tenim el plaer de poder dir, que el Col·legi Sant Josep de Mataró ha aconseguit que els cinc equips amb els quals es presentava quedessin a les sis primers posicions. Ocupant els llocs PRIMER, TERCER, QUART, CINQUÈ i SISÈ.

Ens hem convertit en l’únic col·legi que ha aconseguit aquesta fita. A més es dóna la circumstància que els vuit primers classificats de la competició es classificaven per la gran final de Catalunya, que se celebrarà el dia 11 de maig a Platja d’Aro, on competiran els 8 millors classificats de Barcelona i els vuit millors de Girona. Dins d’aquests 16 equips dels millors de Catalunya, el nostre centre representarà al Col·legi i per tant a Mataró amb 5 dels seus equips.

Dissabte va ser un gran dia per als alumnes i les famílies que van viure amb molta intensitat la competició. Acabem alegres i satisfets pel viscut tots junts. El nom del Col·legi Sant Josep va sonar amb força dins de la seu de la competició i va ser escoltat per les autoritats assistents a l’esdeveniment.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *