Sortida a la Pedrera CM

Sortida a la Pedrera CM

El dia 25  de Gener els alumnes de tercer i quart de primària hem anat d’excursió a la Pedrera, una de les obres de l’arquitecte Antoni Gaudí.

Fent servir la nostra imaginació, hem pogut veure com Gaudí es va inspirar en les formes de la natura per construir la seva obra: les ones del mar, les dunes del desert, els esquelets d’animals, les ales d’una papallona…

Una de les parts que més ens ha agradat ha estat el terrat, tot i que hem hagut de pujar un munt d’escales!  Tot i així, ha valgut moltíssim la pena perquè allà hem trobat els badalots i les xemeneies. Aquests estaven construïts amb la tècnica del trencadís, la qual ja havíem treballat a classe fent les nostres pròpies creacions.

També, hem pogut veure els patis i un dels pisos de la Pedrera, que ens ha apropat a la manera de viure de les famílies burgeses barcelonines a principis del segle XX. Hem observat com eren els fogons de les cuines, els telèfons, com escoltaven la música a través dels gramòfons i altres objectes i mobles d’allò més interessants.

Tot seguit, hem creat el nostre propi trencadís i hem fet servir un munt de material amb el qual no havíem treballat mai: un martell, una espàtula, unes rajoles, ciment i un floc de borrissol.  

I finalment, hem anat al parc de la Ciutadella a dinar on hem jugat una bona estona!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *